Despre blog

De ce blog?

Pentru ca de cand sunt parinte mi se pare ca am inceput o noua viata. Totul este mult mai frumos, bucuriile cu totul altfel, dar e adevarat ca si responsabilitatile sunt mult mai mari.

Pentru ca de cand sunt parinte am aflat lucruri despre care nici nu stiam ca exista, pentru ca uneori am fost nevoita sa caut informatii si nu am stiut unde, pentru ca am citit zeci sau chiar sute de carti, bloguri si articole despre cum sa-mi fac “meseria” cat mai bine.

Pentru ca de cand sunt parinte m-am initiat in psihologie, nutritie, homeopatie, puericultura, farmacologie, religie, stiinte esoterice si lista ramane deschisa.

Si pentru ca, pe masura ce aflu mai multe lucruri  imi dau seama cat de putine stiu.

Asa ca am facut acest blog, in primul rand pentru mine, ca sa-mi structurez toate informatiile pe care le-am acumulat  iar in al doilea rand pentru parintii pe care ii intereseaza ce se intampla cu ei si cu copilul lor. Si poate cel mai important, am creat acest blog ca sa facem schimb de experienta. Cu totii am trecut prin momente in care nu am stiut ce sa facem, in care am crezut ca nu suntem niste parinti buni, poate am fost demoralizati si poate cu greu am gasit resurse sa mergem mai departe. E important sa stim ca nu ni se intampla doar noua, ca orice parinte care-si iubeste copilul si care vrea tot ce e mai bun pentru copilul lui, trece prin asta si mai ales sa stim ca exista solutii. Si e important sa aflam cum putem sa continuam aceasta meserie de parinte astfel incat copiii nostri sa creasca sanatosi, sa fie fericiti si sa se bucure de viata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s